El Blog dels del Morro Fi

OK Sarrià

Posted in Bars by morrofi on 4 Mai 2011

L’OK no només és un sportsbar amb una vitrina plena de gorres de baseball i rètols de neó anunciant cerveses americanes. L’Ok és un temple dedicat a l’hamburguesa, on la cultura dels Estats Units es barreja amb un poster de castellers i on l’interiorisme et fa dubtar si estàs en un xiringuito de la platja de Castelldefels o a un après-ski de la Cerdanya.

Mentres degustàvem unes fantàstiques hamburgueses amb formatge i chilli bebiem les famoses clares que són barreja de cervesa rossa i negra, l’acompanyament amb tros de pepinillo a banda, ens va agradar molt. Creiem que els treballadors del consulat americà hi van molt, és un lloc molt familiar, ho demostra el fet de que va entrar un nen en patinet que de seguida es va col·locar ensumant la flaire que desprenia la planxa on cuinen, tot ventant-se l’atmòsfera divina amb les mans cap al nas i fent crits de gustera, una imatge per emmarcar… com emmarcat tenen un pijama sencer dels Dragons de Barcelona amb vitrina protectora. Creiem que el l’amo està enfadat perquè no viu a amèrica.

Jaume Piquet 18, 08017 Barcelona


Cerveses i hamburgueses de carn de primera.


Barra americana

12 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. Jorx said, on 4 Mai 2011 at 21:26

    Esteu segurs que l’OK Sarrià segueix obert?

    Jo vaig anar el dijous passat a dinar i vaig tenir que fer mitja volta, perque estava tancat. A l’intentar trucar al telefon, no em contestava ningu…

    Seguiré intentant-ho, que vaig molt per la zona.

    • morrofi said, on 11 Mai 2011 at 8:10

      si que segueix obert, però creiem que obre a partir de les 19h!

  2. asweetrestaurant said, on 10 Mai 2011 at 20:47

    Molt bon blog!!!!

    • morrofi said, on 11 Mai 2011 at 8:10

      gràcies!

  3. marcel said, on 11 Mai 2011 at 14:44

    primer de tot felicitarvos pel blog , el trobo excelent!!!!
    referent al post, en el seu moment no estava malament, suportaves el mal humor i antipatia del amo pq no hi havien masses mes llocs on menjar hamburgeses daquest estil… pero crec que desde fa un temps tenim lloc increibles on menjar hamburgeses que li donen bastantes voltes i son molt mes simpatics!!!
    no se ho coneixeu…. si mes no crec que no heu fet cap post….
    http://11870.com/pro/cerveceria-jazz
    la montgomery amb compota de poma es brutal!!!
    els amants de la cervessa us encantara!!
    una abraçada!!!!

    • morrofi said, on 12 Mai 2011 at 6:30

      Moltes gràcies Marcel, a veure si hi anem aviat, salut!

  4. David Andreu Domingo said, on 4 Juny 2011 at 10:16

    Una vegada més l’heu clavat. Vaig descobrir l’ok sarrià cap al 2001, un dia que amb ganes de menjar una bona hamburguesa vaig cercar a Google “la mejor hamburguesa de barcelona”. Vaig creuar la ciutat i m’hi vaig plantar. No em va decepcionar gens.

    Fa temps que no hi faig cap. Hauré de tornar-hi. Però per mi, ara de les millors hamburgueses de Barcelona estan al Betty’s Ford (Valldonzella @ Joaquim Costa), tot i que em sobren els turistes.

    Espero més suggeriments hamburguesaires!

  5. pep said, on 11 Juliol 2011 at 8:54

    El Ok Sarriá es un clásico. Recomiendo la que lleva chili picante. Muy buena. Eso sí, son lentos, es relativamente caro y el dueño es un subnormal…..Está bien si vienes de un concierto entresemana y tienes hambre, porque no cierran hasta las 2, creo

    • morrofi said, on 11 Juliol 2011 at 8:55

      jaja, molt bo el comentari! 😉

  6. marta said, on 23 Desembre 2011 at 21:49

    només he estat un cop a l’ok sarrià i no tinc ganes de repetir. les patates fregides són literalment de “la sirena” i el pà és “bimbo”. per si fos poc, és un lloc car comparat amb establiments similiars a ell com ara labourg o el kiosko, sent aquests dos molt millors.

  7. pepe said, on 13 gener 2012 at 19:19

    ho sento pero l amo del lloc eclipsa les burguers. Pedazo de gilipollas

  8. Miguel said, on 11 Abril 2013 at 8:14

    Pues yo que quereis que os diga, las hamburguesas me parecen muy muy sosas, un tranchete, una hamburguesam pan bimbo y un bacon no muy bueno…. Por el mismo precio me hago una hamburguesa muchisimo mas buena yo, soso, las patatas 8 euros por un plato de patatas congeladas maccain…

    Os recomiendo una hamburgueseria que se llama Pim pam, relativamente cerca, en bigai, plaza bonanova, y creo que hay otro en el borne, pero le dan 1000 vueltas…


Deixa un comentari