El Blog dels del Morro Fi

Las Brasas del Tío Manolo

Posted in Bars, Restaurants by morrofi on 15 Abril 2011

La lectora Teresa fa més d’un any ens va deixar un comentari al blog suggerint que probéssim aquest restaurant que està pel barri de Sant Martí, finalment el divendres passat hi vam anar a dinar.

Comencem amb una mica d’història, Las Brasas… fa 26 anys que funciona, va ser fundat per la Gloria i el Manolo que va anar al cel fa uns anys deixant com a llegat, entre d’altres coses, aquest magnífic restaurant. La decoració és sòbria i mediterrània i utilitza tècniques com el trencadís gaudinià i l’estocat a l’ou. També hi ha un Gauguin.

Vam demanar esqueixada de bacallà, amb un pebrot dolcíssim que ens va fer pujar una mica el sucre, però va ser molt placenter. Amb el subidon, vam passar a les brases on hi ha una oferta molt àmplia de bèsties de pèl i ploma, que el fill del Manolo cuina amb gran maestria, l’all i oli, presentat amb terrina de Frigo, és molt bo i es fa recordar. La Tere ens va atendre molt carinyosament i és responsable de la reposteria majoritariament basada en l’ou: flam de coco, flam de cafè, flam de vainilla, flam de la casa, púding. I moltíssims més eh?

En definitiva, a partir de ja, un dels nostres llocs preferits, on tot era espectacularment bo i on hi tornarem aviat.

Carrer Veneçuela, 59.


Esqueixada, pajaritu i pintxo.

Els postres de la Tere.

3 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. Murzuq said, on 15 Abril 2011 at 10:34

    Molt bona pinta! Especialment el tema flams, jo, com a crític de flams (casolans) m’hi hauré de deixar caure!🙂

    Salut i bon profit!

    • morrofi said, on 15 Abril 2011 at 10:54

      valen molt la pena les postres!

  2. Teresa said, on 15 Abril 2011 at 16:07

    Eeei! M’alegro que per fi hi hagueu pogut anar. Si hi torneu, no us perdeu el secreto ibérico, que, d’entre les bèsties de pèl i ploma que fan a la brasa és dels que té més èxit. L’allioli és suprem, totalment d’acord! I el flan de la abuela, el més destacat d’entre totes les postres. Obligatori anar-hi a l’hivern a menjar escudella; és de les que s’han de tallar amb forquilla i ganivet!
    Salut!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: