El Blog dels del Morro Fi

Celler Casa Mariol

Posted in Bars, Restaurants by morrofi on 16 Novembre 2011


Bótes i Miquel Àngel

El celler de Casa Mariol reneix amb l’esperit de la clotxa i el suau, del vi de la Terra Alta i els productes del Matarranya. El Miquel Àngel tenia el repte de convertir el  celler de barri dels ’90 que ja existia, en una casa de vins que oferís també menjars i productes de la zona on s’el·laboren els vins de Casa Mariol. L’exercici ha estat de síntesi, ha tret sense posar, ha polit la idea i l’ha feta forta. Com exemple direm que ha recuperat una ramesa de fòrmiques antigues que han servit per folrar exquisitament les taules, les bótes les ha respallades i en el frontal pots veure el preu del litre de vi escrit en guix, a mà, com sempre s’ha fet.

Hi menjes clotxes, que podriem dir que és el tupper del pagès autòcton: un panet buidat de molla i tornat a omplir amb diferents farciments, com ara arengada o cóctel de gambes, ui que bò. Per acompanyar amanides de la comarca, amb una vinagreta única per cada una d’elles. Són el complement ideal a la clotxa.

En quant al beure, no hem d’oblidar que estem a casa d’un celler potentíssim amb gran diversitat de vins en quant a diferents criances i varietat de raïms, podem provar des de un vi de collita passant per un syrah reserva fins a un cava rosat que ha estat madurant 24 mesos. També destacarem el petit tresor de la casa, el refresc gasós de l’Ebre, fet amb una pòcima màgica: el Suau Quim, refresc únic i català que els nostres avis es preparaven amb graciosa i cafè.

Roselló 442 08025 Barcelona +934 367 628


Clotxa i amanida


Els vins són suau


Pastís i garrapinyades fetes per la tieta de l’M.A.

7 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. missmadaboutravel said, on 16 Novembre 2011 at 13:40

    Mmmmm… quina gana que feu venir😉

  2. Juanjo said, on 16 Novembre 2011 at 14:18

    Enhorabuena por fin una embajada de
    La Terra alta en Bcn
    Soy un admirador de esta zona, de su paisaje y de sus habitantes, donde existen productos muy buenos el vino, el queso de la freixneda casquetes, aceite etc
    Gracias Miguel Angel por traernos un trozo de esa tierra tan querida

  3. Neus said, on 16 Novembre 2011 at 17:53

    OHhh aquí hi he d’anar! el suau el tenien al meu poble aquest estiu i el vaig probar…molt dolc per mi però original. Gràcies!

  4. Alejandro said, on 18 Novembre 2011 at 6:56

    Dona la casualitat que visc just al costat i mai m’havia animat a provar-ho, demà mateix em passo!

  5. Joan Victor Soronellas said, on 22 Novembre 2011 at 10:25

    Enhorabona pel blog! us acabo de conceixer (gracies a ambcompte.net) i ja m´he llegit tooot el vostre blog desde la 1ª entrada!
    crec q la meva xicota i jo tenim pla pels propers… 6 mesos!
    podria suggerir una coseta? una etiqueta pels bars que posin una tapa gratis amb la canya ^_^

    Segui aixi! acabeu d guanyar un lector diari (i en breu futur clients al Morro Fi!)

  6. Marc said, on 14 Desembre 2011 at 9:54

    Disculpe, però no vegi aquest establiment/local/botiga al mapa del Google. El posareu?

    Gracies per aquest útil i saborós blog !!!

    • morrofi said, on 14 Desembre 2011 at 13:58

      fet! gràcies


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: