El Blog dels del Morro Fi

El Racó del Mariner

Posted in Bars by morrofi on 25 Març 2011


Bar, xarxa, rellotge.

Avui a les 8 del matí hem esmorzat al Racó del Mariner, bar situat al Moll del Rellotge que és la zona on els pescadors de Barcelona amarren i venen el peix del dia, amb la seva llotja, aparcament, barrera i Policia Portuària a la guixeta d’entrada.

Amb vestit de mariner i barbes postisses ens hem colat al recinte dient bon dia amb veu de tuberia, passat un petit passeig ple de xarxes, arribem al bar que és una estructura de ferro octogonal amb una cúpula central que és un prisma rectangular, talment com si fos una nau terrestre. L’entrada custodiada per un futbolín és amagada i lúgubre. Una vegada dintre es fa la llum, l’espai és gran, diàfan i intimida una mica al principi. Ens hem trobat el Massagran, el Popeye, un secreta i uns quants pescadors del Magreb. Per passar desaparcebuts hem demanat el mateix que els acabats d’arribar de la feina: cafès, cocacoles, entrepans de cansalada, cazón en adobo i pà amb tomàquet, el que ha sobrat ens ho hem guardat a les butxaques per no aixecar sospita.

Al costat de la torre del rellotge, al moll dels pescadors, Barceloneta.


Composició marinera


Descomposició marinera

6 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mut said, on 26 Març 2011 at 16:46

    Sois mis espías preferidos.

    “El hombre de MacKintosh”
    “Donnie Brasco”
    “Scorpio”
    “El Buen Pastor”
    “Infiltrados”

    Pero sobre todo “Clandestino y Caballero”.

    • Ingmar Vermut said, on 28 Març 2011 at 7:20

      Bon dia nens! Al barri de Saint Andrew’s, ben a prop de la plaça de les palmeres he trobat el racó del Pippermint…un tasco amb budegon’s de fruita i verdura per arreu que té una extranya ficsxassió amb aquell licor verd, beguda provinent de la Galia, espècie d’aiguardent perfumat (com el Floid) amb esencia de menta i d’altres herbes aromàtiques, de color verdós i sabor de licor del polo, molt refrescant i estumacal. heu de preguntar pel Jaume, que suposo que deu disposar d’una llarga llista de receptes amb la criptonita, tot i que és possible que el que va començar essent un somni cocteler en tota regla es va fondre com la muzzarel·la i va esdevenir un bar on el fetge es cuina amb ceba i pebrot.
      Salut i feliç setmana companys!

      • morrofi said, on 1 Abril 2011 at 10:13

        Ingmar, hem de quedar un dia, ets massa per nosaltres, això ho hem d’arreglar al carrer.

  2. Neus said, on 1 Abril 2011 at 9:36

    M’agrada el teu blog, hem servirà per trobar-hi llocs nous a Bcn!!!
    si vols fer-me recomanacions et deixe ací el meu blog
    dwww!!!

    • morrofi said, on 1 Abril 2011 at 10:12

      gràcies!

  3. Pierre said, on 19 Mai 2011 at 20:32

    Hola !
    He descubierto Morrofi ayer… Y como soy un apasionado de gastronomía, desde el “cutre-salsichero” hasta el 3 estrellas Michelin, me ha parecido muy interesante vuestro blog porque me encanta la autenticidad… y los sitios que recomendáis son auténticos !!!
    Felicidades pues !
    Esta mañana he desayunado en El Racó del Mariner, unas sardinas fresquitas con pan con tomate, vinito y un cortado: fantástico !!!
    Saludos !


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: