El Blog dels del Morro Fi

Antiga Casa Trampa

Posted in Restaurants by morrofi on 28 gener 2011

L’experiència comença al funicular de Vallvidrera enfilant-nos muntanya amunt, amb la ciutat als nostres peus i en els límits de la zona 1. Al final del trajecte hi ha el restaurant Antiga Casa Trampa, un d’aquells de tota la vida, amb atmòsfera familiar amb cassoles i menjars de sempre.

La llegenda diu que un drac, no, no era un drac, eren uns caçadors, anaven a caçar pajaritus amb paranys pel Tibidabo i després de la matança els portaven a fregir al citat restaurant per acabar la jornada. Després del tiberi jugaven a jocs de taula com el quién es quién o el set i mig. Però tot això és només una llegenda, el cert és que ofereixen un menú de uns 9 euros amb uns menjars com aquells que ens feia la tieta, amb mandonguilles, amanides de tonyina, pèsols i postres de mel i mató, xim-pom.

Plaça de Vallvidrera 3
T 934 068 051


Plats de la tieta i bandejes d’estampació metàl·lica


Al tanto amb l’hèlix que penja de la paret, la família ens va dir que pertanyia a l’avió plus ultra.

5 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mut said, on 28 gener 2011 at 17:52

  Ahora los cazadores se han convertido en ciclistas y antes y después de la pedalada paran a tomarse la cervecita de rigor para reponer el combustible.
  Doy fe de ello, yo he sido uno de ellos.

 2. David said, on 31 gener 2011 at 11:04

  m’encanta el vostre bloc (Gràcies Ernest Perera).

  Permeteu-me una observació sobre Casa Trampa: No podeu obviar els macarrons! Són uns macarrons a la catalana com no n’hi ha en gaire llocs (a Italia són una altra cosa).

  Cada any, amb 3 companys professors de la Universitat fem la trobada/macarronada de casa Trampa per celebrar el Nadal. El plat es mereix la excursió.

  Endavant!

 3. manela said, on 3 febrer 2011 at 12:06

  el senyor de l’esquerra amb el coll fosforito està gaudint de debó

  el del bigoti de la dreta se sembla a un que va obrint embaixades de catalunya pel món?

 4. Ricard said, on 17 febrer 2011 at 9:13

  Fa molt de temps que no hi vaig (fins i tot em pensava que havia desaperegut), però recordo que eren molt típic d’allà els pèsols saltejats amb pernil… Jo hi anava molt fa uns 35a (!) quan per anar de Sabadell a la UB (Pedralbes) a estudiar, quan agafava el cotxe, anava “pel Tibidabo”…
  I encara recordo un dia just després d’un examen, que em va anar molt be.. la celebració allà… de tip, no podia ni conduir… :).

 5. […] con jamón. Aunque ya no forma parte de la experiencia de uno, los sabios cazadores del Morro Fi afirman que el menú, de 9€, es merecedor de alabanza. Ya se percibe al entrar, los pucheros andan a la vista para que tu cuerpo y mente se dispongan a […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: