El Blog dels del Morro Fi

L’Espinaler del polígon, el hardware del vermut

Posted in Bars, General by morrofi on 14 gener 2011

El diumenge ens vam vestir de gala i vam enfilar amb les bicis cap als polígons de Vilassar de Mar. Sortint de Barcelona vam fer una ruta marinera que passa per la depuradora del Besós, cala Xeringuilla, Chernòbil, la casa d’Anís del Mono, la torre romana de Montgat, el Mc Donald’s del Masnou i per acabar l’antiga ruta del camí del Mig, aquesta última és un tram sinuós que recorre els camps de clavells que hi ha entre els tobogans de Isla Fantasía.

Cap allà les 2 li guanyàvem el pols a l’últim repetxó (veure vídeo) que ens va fer arribar al temple del vermut, una nau industrial amb la façana adornada amb dues rèpliques gegants de botelles de salsa Espinaler. La terrassa és gran plena de cadires i taules, amb multitud de gent consumint escupinyes i vermut a punta pala. Una vegada dins, impressiona el gran espai tot a rebossar de bon producte, ampolles, llaunes, embutits diversos i gent, molta gent. Es fa la comanda a caixa i es recull a l’estil burger amb una safata un cop complert el pedidu. Ens han dit que a la primavera s’hi cel·lebren, bodes, batejos i comunions, hem plantejat de casar-nos i tot.

Espinaler
Avinguda Progrés (Pol. Ind. Garrofers) 47


vermut a la terrassa


Camí del Mig.

5 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. anonimus said, on 14 gener 2011 at 14:47

    crec q no es mes que un lloc amb nom. Si, pot ser que la salsa epinaler estigui bonissima, pero el preu no s’ajusta al tot. ANONIMUS

  2. robert s. said, on 16 gener 2011 at 16:02

    He rigut moltíssim amb el primer paràgraf.

  3. Juanito said, on 27 gener 2011 at 11:24

    Hay que ir al templo del vermut, menudo montaje!

  4. Xavi said, on 8 gener 2012 at 10:20

    Exactamente!!!! bien definido el templo del Vermut. Espinaler es el sitio ideal para ir de lunes a Domingo a hacer el aperitivo. La Salsa Espinaler es adictiva, y todos los demas productos como los berberechos, las patatas, las olivas estan increibles. Recomiendo probar las navajas de Salvora, eso es de otro planeta. Estas navidades probamos las zamburiñas al natural y es que el sabor que tienen es como el del centollo.
    Sin palabras!!!!

  5. Marta said, on 18 Abril 2012 at 19:47

    I que m’heu de dir de les anxoves…. estan boníssimes!!!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: