El Blog dels del Morro Fi

Arengada i trinxat

Posted in General by morrofi on 10 Juny 2010

Fa uns caps de setmana ens vam reunir la troupe del Morro Fi amb el Jaume, home reconegut i apreciat per la preparació dels seus esmorzars de forquilla, entre d’altres virtuts, es clar.

La missió d’aquell dissabte era preparar unes arengades amb trinxat de col i tomàquets fregits. A la ofrena s’hi va afegir a última hora una coca de tàperes i romaní per acompanyar unes anxovetes.

Vam decapitar i esbudellar les arengades deixant-les netes però amb escates, el trinxat el portava el Jaume en un tupper, ja fet de casa per saltejar-lo i trinxar-lo amb una mica d’all i vam acompanyar tot plegat d’un porronet de vi blanc sec ben gelat.

No hi ha millor manera de començar un cap de setmana de primavera assolellat. Amb aquella fresca matinera, amb una lleganya i la costura del coixí marcada a la cara tot esperant un esmorzar tan nostrat i que ens va agradar tant.


Arengada fregida amb foc de brasa i tomàquets de Montserrat


Preparant la coca i trinxant la col


Joder

3 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. Revista Males Herbes said, on 10 Juny 2010 at 10:15

    Meravellosa combinació! Són pastanagues el que hi heu posat al trinxat?

    Jo sempre havia menjat el trinxat acompanyat d’amanides de tomàquet i carn, les arengades potser em canviaran la vida!🙂

    salutacions!

    Pau

  2. jaume said, on 10 Juny 2010 at 11:20

    Si, efecivament son pastanagues, pots afegir una mica de carn salada per acabar de arrodonir, bon profit!!

  3. Xu said, on 20 Octubre 2010 at 16:11

    Mola el peu del que esta cuinant, frescura davant de tot !


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: