El Blog dels del Morro Fi

La Bodega d’en Rafel

Posted in Bars, Restaurants by morrofi on 26 Abril 2010


Després d’un temps de tenir a la mirilla aquesta bodega i després del comentari de l’Àlex, el divendres de Sant Jordi va ser el dia escollit per visitar aquest lloc. Amb un ambient de barri immillorable i un servei estupendu ens vam quedar enlluernats després de menjar unes truites, cargols i formatge sec amb panses entre d’altres platillus.

L’arribada fou benvinguda per l’amo Rafel i un cambrer amb poc pèl, simpatiquíssim i excèntric, els dos amb bon humor i rialla a la cara.  L’oferta àmplia, tot i que a l’hora q vam arribar, passades les 3, ja no quedaven tantes coses, el servei com deiem va ser impecable, el bar estava ple i el dia acompanyava. Tot plegat molt recomanable tot i que hagués estat millor posar-se julivert als forats del nas per entrar al bany.

Al carrer Manso 52, al costat del Mercat de Sant Antoni


Clàssica truita de patates i cargols amb una salseta picant, boníssims.


Vista general molt engrescadora


I què dir-ne d’aquests personatges jugant al domino i aquests paperets estesos al terra després de lliurar la batalla?

7 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. morrofi said, on 26 Abril 2010 at 9:22

    Ostres Julián, no coneixiem aquest blog, compartim varios llocs i ens agrada molt, gràcies i salut!

  2. Uri said, on 30 Abril 2010 at 17:37

    Aixó del julivert als forats del nas m’ha fet gràcia, tú!
    Encara que aixó de la fortor comunal és un clàssic dels bars més nostrats: Resolís, el malaguanyat Rosselló,… tots amb aquesta evocatica fragancia a lavabo dels Salesians de mitjans anys 80’s. Aaaaaah (suspir)…

  3. Ingmar Vermut said, on 3 Mai 2010 at 9:55

    “La vida es una barca”
    Calderon de la Mierda

    Tot i que ja sé que el vostre no és un bloc estrictament culinari, sinó més aviat de prevenció de la desfeta social que ens augura el tancament d’aquells pocs llogarrets on el temps s’ha aturat i on som feliços sense patir per la cartera. No obstant això, tot inspirat per la cita que encapçala aquest escrit, aquest cap de setmana vaig preparar un ranxo de pescadors per la família. Un bon suquet, més semblant a la bollabessa, com els que es feien a alta mar, amb fumet preparat amb morralla, caps de rap, escòrpora i nero, espines de llenguado i potes d’escamarlans, amb vi blanc i unes verduretes. El meu sogre va dir: “Quin gustet”, que venint d’ell, home de poques paraules, però molt bona taula, és tot un èxit. La cogorça va ser infernal, però nois, va pagar la pena! Només volia compartir aquestes deixalles del Mediterrani amb vosaltres. Siguem molt feliços.

  4. Al_loro! said, on 3 Mai 2010 at 10:23

    Avui al suplement “en català” del diari Público, parlen de bodegues
    http://www.publico.es/catalunya/309737/torna/quinto/es/mai/n/anar

    evidentment les heu/hem trepitjades totes. Visca el quinto!

  5. albert said, on 5 Febrer 2011 at 14:41

    No gaire lluny trobareu el Bar Ramon, a Borrel cantonada Tamarit.
    Fa un temps que està de moda, una fama ara justificada (fa un any un fet dificil d’explicar). Estareu atessos pel David i la seva germana, de fons (molt de fons) jazz i R&B.
    Molt millors els sopars que els dinars.
    Atenció, el febrer tancaran per obres, cal esperar.

  6. Lo said, on 18 Novembre 2011 at 19:04

    y mira que me costó tiempo entrar a la Bodega d’en Rafel y lo mucho que me gusta ahora, es uno de estos sitios del barrio donde te hacen sentir a gusto, además lo de tirar las servilletas al suelo es muy del norte🙂
    Y lo del baño… hay un truco, pero no se puede hacer público ji


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: