El Blog dels del Morro Fi

L’Esmorzar

Posted in Bars, Restaurants by morrofi on 16 Novembre 2008

dsc00821

Fa dies vam proporsar fer un esmorzar el dissabte al Gelida com a “cel·lebració” per l’any que ja fa que està en marxa el blog. La idea era un capritxet, una excusa per trobar-nos quatre gats, però al llarg de la setmana la gent va anar agafant interès per l’esdeveniment. El resultat va ser una trobada gairebé massiva tenint en compte les espectatives, erem unes 15 persones. A les 10 del matí vam arribar els més puntuals i al llarg de la primera mitja hora el gruix més important de gent, vam acabar ocupant tota la sala interior que és de 5 taules de 4 persones. Les taules eren cobertes de plats amb ous ferrats, seitons, butifarres, entrepans, capipota i tota mena de plats calòrics, un goig. Les canyes de cervesa (voll-damm) volaven, el porró de gandesa -el perillós vino dorado– anava de taula en taula i la gresca estava consolidada a les 11 del matí, i va durar, carai si va durar! Després dels carajillus, els cafès i les riallades sonores l’ultim grup sortiem a la 1 del migdia del gran Gelida, contents, ben menjats i ben torrats. Si hagués tingut una moneda suelta encara l’hagués posat a la tragaperras.

dsc00831

zenital

dsc00780

les perretas

dsc00802

grans personatges, Ramon i Marc

dsc00786

David Moix i Marcel

dsc00826

Carles i Xavi, campions del Món

dsc00755

El Juan amb el perillós elDorado

dsc00827

El Marcel amb una copa de més

dsc00769

trinxant l’ou

dsc00808

un tros de Marc, l’Aurora, l’Eric i la Carmeta.

Tagged with: , ,

6 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. rokins said, on 17 Novembre 2008 at 14:12

    Vaia penya! veig que m’ho vaig ben perdre! però aquella hora encara estava contant ovelles. Bueno de totes Maneres felicitats als del morri fi per l’any de rodatge!
    bona cronica xelo pels qui no hi vam ser!

  2. eric said, on 17 Novembre 2008 at 15:45

    Ja tinc ganes de celebrar el segon aniversari!!! molt bona critica!

  3. Marc said, on 17 Novembre 2008 at 16:31

    Va ser súper guapo!!!…. i varem conèixer i tastar la “sin piel”. Una salsitxa que viu sense pell i es fosca. Viu a zones molt exposades a la llum i el del Gelida la caça sense cap arma. Cos a cos.

    Una abraçada a tots.

  4. Ramon said, on 17 Novembre 2008 at 23:14

    oooh!!! Morro Fi, visca la mare que et va parir!!!

  5. Juan said, on 22 Novembre 2008 at 19:16

    “La pelada negra” con 2 huevos estaba de muerte 100% recomendable…

  6. bàrbara said, on 4 Desembre 2008 at 7:41

    buuuuf! m’ha agafat una salivera… i l’ambient té bona pinta! genial, sí senyor!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: