El Blog dels del Morro Fi

Santa Maria

Posted in Restaurants by morrofi on 9 Març 2008

santa maria barcelona

Cap a quarts d’onze del vespre, acabats d’arribar, semblava que no acabariem sopant mai. Gent esperant i cambrers de corcoll, al cap d’una estoneta, màgicament, va sorgir una taula lliure. Estava reflexionant si el restaurant quadrava amb els paràmetres del morrofi (servei, qualitat, preu, solera…) El mestre de sala Adrián, ens va cridar i atendre abans del que esperavem i van començar a sortir platillos. Seitons i anxoves insuperables, escupinyes a la planxa estratosfèriques i un cabrit tendríssim amb canyella indescriptible. I el preu fabulós tenint en compte lo cara que està Barcelona per menjar-hi realment bé.

Només es reserva per grups. Comerç 17. On és? mira la guia

adrian paco restaurant santa maria barcelona

Adrián a la sala i Paco darrere de tot plegat.

cuina restaurant santa maria barcelona

Cuina a la vista

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. flip said, on 10 Març 2008 at 17:37

    Santa Maria: La tasca de la nova era.
    Realment si poden tastar maravelles de tot el món


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: